Cecilias bloggutmaning: Vad får dig intresserad av att följa en blogg?

Det som gör att jag börjar kolla en blogg reglelbundet är förstås att jag tycker att bloggaren skriver inlägg som jag tycker är intressanta. Jag har skrivit ett inlägg som vilka inlägg jag tycker är intressanta och vilka inlägg jag inte tycker är så intessanta. 
Den saken som jag nog tycker är absolut viktigas för en blogg är regelbundenhet. Bloggen måste inte uppdateras 25 gånger per dag. Bara det är regelbundet, det är superviktigt för mig. Om bloggaren lägger upp 1 inlägg i veckan så förväntar jag mig ett inlägg i veckan och går in och kollar 1 gång i veckan. Om en bloggare publicerar 2 inlägg per dag går jag in och kollar 2 gånger per dag. Det som gör att jag slutar följa en blogg är om det kommer upp 3 inlägg varje dag en vecka, sedan står bloggen tom i några dagar och sedan kommer det 10 inlägg på rad och sedan 1 inlägg i veckan. Då vet jag inte vad jag ska förvänta mig. Några inlägg i veckan räcker för mig. 
Designen tycker jag också är viktigt. Det behöver inte vara en proffs-design utan bara en snygg och enkel design. Jag blir lätt distraherad och irriterad när det är för mycket grejer och färg i designen. 
Bra bilder en den sista grejen jag tycker är viktig. Det måste inte vara bilder på bloggen men det gör det hela lite roligare. Relevana bilder däremot! Om du skriver ett inlägg om din katt och sedan har en bild på din ögonskugga blir det lite konstigt... Jag brukar i nästan alla mina inlägg lägga upp en vanlig SSO bild. Relevanta och bra tagna bilder. I detta inlägg skipar jag dock en bild! 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo