Cecilias Bloggutmaning: Vad bloggar du om?

Jag bloggar om StarStableOnline, korte sagt. På denna blogg bloggar jag om SSO och det kan vara allt imellan bilder och långa texter. Det jag tycker är roligast att blogga om är när jag får skriva, långa texter med utverderingar och mina tankar. Det tar dock lite längre tid och jag föröker att inte bara publicera sådana inläg, för få variation på inläggen och desutom har jag inte alltid något att skriva om.
Men det som är viktigast för mig är att jag får skriva inlägg som jag tycker är roliga, jag skulle aldrig villja sitta och skriva om tex. fotboll för det är jag inte ett dugg intresserad av. Om jag för önskemål angånde inlägg så är det så klart jag tar till mig det, på så sätt vet jag ju vad mina bloggläsare vill läsa om. Men om jag inte vill skriva ett inlägg så kommer jag aldrig att skriva det inlägget om någon har önskar det. Jag vill att mina läsare jag tycka de inlägg jag skriver är bra. För att om en läsare kommer och önskar ett inlägg om fotboll eller om träd så kanske den personen får hitta en annan blogg som skriver om träd, eller vad det nu kan vara. 
Det jag vill få sagt är att blogga om det du tycker är kul! Du kanske får 100 sidvisnigar om du skriver om fotboll och 4 sidvisngar när du skriver om det du tycker är kul, men spelar det någon roll? Om det gör det så kommer nog  inte ditt bloggande fungera, man ska inte blogga för att bli känd utan för att man tycker det är roligt. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo