Cecilas Bloggutmaning: När började du blogga och varför?

Cecilias bloggutmaning hittar du HÄR!
 
Innan jag skapade denna blogg hade jag en starstable blogg med min kompis, detta var år 2014. Denna bloggen var sämst hahah... Vi tog bilder med våra mobiler på datorerna och inläggen var inte intressanta över huvudtaget. 
Jag slutade med den bloggen i maj 2014 och hade då bloggat där i 4 månader. Min gammla blogg hittar ni här!
Jag har också haft ex antal IRL bloggar.
 
Min blogg är skapad den 15 maj 2015 men mitt första inlägg är publicerat 5 juni. Sedan dess har jag endast bloggat på denna blogg fast lite upp och ner. Men jag tycker det är riktigt kul. 
 
Jag började blogga igen på denna blogg för jag följde många andra starstable youtube kanaler och bloggar. Jag ville också bara som de. Jag började inte blogga för att bli känd. Inte över huvudtaget. Jag började blogga för att jag tyckte det var riktigt kul. Att skriva om alla mina hästar, att ta fina bilder och skriva långa texter. Jag upptäckte lite senare också att det var väldigt roligt med kodning och bloggdesign. Jag kodar inga egna designer utan jag tar de från nätet och sedan lägger jag in bildlänkar, header, bakrundsbild och en liten text om mig själv. 
 
Allt detta måste jag verkligen tacka Esmeralde Silverforce för! Utan henne hade jag inte kunnat någonting om SSO eller blogga. Hon har hjäpt mig med hur man redigerar, fixar sin bloggdesign och hittar alla stjärnor, runstenar och sprickor i spelet. Utan henne hade jag aldrig varit här är jag är idag! Tack så hemskt mycket Esme!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo