Alla klubbar har varit små.

Så, nu var det dags för ett "seriöst"/"viktigt" inlägg igen. Jag scrollade lite på min instragram (där jag förövrigt heter @elliesweetlord) och då såg ett inlägg som Ida Starlord hade skrivit om klubbar.
 
Jag vet själv hur det är och äga en klubb. Det är jättekul i början. Man köper klubben för 50sc vilket är ca. 20kr. Man leter efter ett bra namn. Fixar klubbhemsida och sedan ska man bjuda in medlemmar. Och det är nt kul.. Man bjuder in, dem lämmnar, bjuder in lämmnar, ingen vill gå med i en liten klubb med ca. 5 medlemmar. För mig brukar jag få in ca. 10 medlemmar kanske. Intre så aktiva dock. Håller i eventl, ingen komnmer. Jag brukar hålla uppe mina klubbar ungefär 1-2 veckor. Sedan upplöser jag. Man blir jättesur och ledsen när folk bara lämmnar. Alla klubbar har varit små, Sneaky Dragons, Shady Perals, Cristal Knights mm. ALLA har varit små, tänk om just den klubben blir en av dem stroa. 
 
Men jag vet också hur det är och vara klubblös. Dem senaste gångerna jag varit det har jag bara sagt nej till alla klubb inbjudningar men när jag väll har sagtr jag och det är få medlemmar brukar jag också lämmna. 
 
Så jag vet inte riktigt.. Alla medlemmar som går med vill ju ha en klubbar med iaf ca 15-20+ medlemmar. Men alla klubbägare/ledare vill att alla ska stanna. Hur ska man fixa det här da tycker ni? Själv tycker jag väll att man som klubbägare bara få kämpa på, bjuda in folk, hålla event och snart kommer folk fastna en efter en. 
 
Lycka till mer era klubbar!
 
Jag har några frågor bara;
  1. Hur tycker ni man kan fixa detta?
  2. Har ni ägt någon klubb, hur stor blev den?
  3. Vilken klubb är ni med er nu? 
 

Esmeralda Silverforce

Jag tror inte det handlar så mycket om att fixa! Det handlar mer om att klubbägare har en plan för sin klubb - och att man hittar rätt personer. Om man börjar med att samla ihop spelare som vill ungefär samma sak som en själv har man kommit en lång bit på vägen. Att starta klubb med några kompisar, som i sin tur kan tipsa sina kompisar och se till att man har en plan på vart man vill komma från början är en bra grej. Vill man leva på att ha event, vill man bara ha allmänt trevligt, vilken åldersnivå vill man ha, vilka värderingar har man?
Att värva folk i globalchatten är nog det lättaste sättet att 1) hitta personer som direkt lämnar och 2) skrämma bort potentiella medlemmar. Reklam i global är väldigt störande för många och jag skulle nog säga att det är bättre att rida fram till någon och säga "Hej är du intresserad av att gå med i vår klubb? Vi brukar göra det här och det här och skulle gärna vilja ha med dig" - det skulle åtminstone jag tycka var trevligare än att spammas med reklam :)

Svar: Låter jättebra! Tycker också verkligen att reklam i global bara stöter bort medlemmar. :)
Film Queen

Charlotte Masterwater

Jag ägde en klubb i ca 2-3 veckor. Den hette Platinum Bulls och jag fick ihop ca 10-15 medlemmar och jag tyckte det var jättekul. Men jag upplöste pga. stress och att det blev jobbigt för mig men det var verkligen roligt att få ha en egen klubb.

Just nu är jag med i klubben Light Rush.

Det här med klubb "Problemet" vet jag inte riktigt hur man ska kunna fixa, man får kämpa på och jag tycker som Esme skrev. Att det är mycket trevligare att gå fram och fråga om de vill gå med, istället för att skriva reklam i global :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo