F.A.Q - Svar på vanliga frågor

OM MIG:
Jag är en 13 årig tjej som bor ca. 1h utanför Stockholm. Jag spelar ett häst online spel som heter StarStableOnline, som jag hittade via några kompisar i skolan för ca. 3 år sedan. Då började jag spela på servern Marshmallow cloud och har varit på både fluffy unicorn och Air Star men nu befinner jag mig på Icy Vulcano. Och jag är just nu med i klubben Flash Rams som ägs av Arisha Winterknight. 
Och väninbjudningar osv, jag accepterar alltid väninbjudningar så länge min vänlista inte är full. Och jag tar oftast  inte bort vänner om jag inte har någon IRL eller närmare vän som jag vill ha på min vänlista och jag har fullt med vänner så kan det hända att jag ta bort någon som inte är så aktiv. Grupp inbjd. accepterar jag ibland, ytters sällan att jag accepterar grupp ibjd.
 
BLOGG OCH YOUTUBE: 
Ja, bloggen har jag ju också det är ju den ni läser nu. Jag har haft denna blogg aktivt sedan maj 2015! Jag bloggar från blogg portalen blogg.se och är jättenöjd med det! Min design kan du hitta här
Vill du ha något speciellt inlägg du vill att jag ska skriva? Lämmna en kommentar här under eller något annat inlägg. Min YouTube, jag vet! Den är inte igång, men jag håller på och planerar och jag lovar att säga till när den är igåmg!
 
REDIGERINGAR:
Programmet jag använder är Adobe Photoshop Elements Editor 13.  Och ja, det kostar, tror det kostar allt från 300-1000kr beroende på hemsida och sedan finns det olika slags program, jag har ett av dem nyaste. 
Jag gör inte mina egna linearts och hittar dem oftast här! Jag redigerar gärna bilder till folk, det är bara att slänga iväg en kommentar eller DM:a mig på instagram. @elliesweetlord
 
KONTAKT: 
Det finns flera sätt att ta kontakt med mig, små frågor som inte är "privata" så kan du kommentera på bloggen, lite längre frågor i bara text form, breva mig. Förfrågningar om redigeringar kan du DM:a mig på instagram, @elliesweetlord där somsagt. Och små snabba frågor eller ett hej, kan du alltiid skriva i SSO forum när jag är online. 
 
COPYRIGHT: 
Du får gärna låna mina bilder och redigeringar men det måste då framgå att det är mina bilder. Du får också gärna ta insperation från mina inlägg och redigeringar men då vill jag inte att dem ska vara helt kopierade. Om jag ser någon bild eller något inlägg som jag verkligen tycker är för likt så kommer jag skriva en snäll komentar att den personen kanske måste ge lite insperions creed eller skriva att bilden tillhör mig. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo